Mini Cart 0

Your cart is empty.

Mausons - Stories of Change

Met Mausons zet ik mij in voor ‘Planet Friendly Fashion’, om te laten zien dat de kledingindustrie veel CO2-neutraler kan zijn. Gelukkig zijn er nog veel méér ondernemers die het verschil willen maken rondom duurzaamheid. In ‘Stories of Change’ ga ik op zoek naar de meest toffe en inspirerende projecten!

 

Stories of change - Aflevering 1: Brinckerduyn

Vakantie: tijd om echt even tot rust te komen. Je kunt kiezen voor een vliegreis naar een verre bestemming. Maar er zijn duurzamere manieren om van je vakantie te genieten. In deze allereerste aflevering van Mausons – Stories of Change bezoek ik Brinckerduyn. Dit vakantiepark in Friesland biedt superdeluxe welness huizen van Unbrick, die ongekend duurzaam zijn.

In onderstaande video interview ik Krijn Smits, brand director bij Unbrick, over de bouw van het duurzame resort.

Duurzaam op vakantie bij Brinckerduyn

Kiezen tussen luxe en natuur hoeft volgens Brinckerduyn niet meer. Midden in de rustige natuur van Friesland geniet je van allerlei luxe voorzieningen, zoals privé zwembaden en sauna’s, een outside gym en padelbanen.

Dankzij zonnepanelen leveren de vakantiewoningen van Unbrick twee keer meer stroom op dan ze verbruiken. De woningen zijn voor 80% gemaakt van hout, en zelfs het meubilair is duurzaam. Verantwoorde luxe, dus!

Ontstaan van het park

Waar ik met Mausons een duurzaam verschil wil maken in de kledingindustrie, is dat voor Unbrick het doel binnen de bouwsector.

Krijn Smits:  ‘’Met Unbrick kunnen wij sneller, slimmer én duurzamer woningen bouwen. Duurzaamheid wordt vaak gezien als iets heel groots, iets heel complex, terwijl je met kleine veranderingen vaak al hele grote dingen in gang kunt zetten.’’

Waarom Stories of Change?

Ik hoop jou te inspireren om bewustere keuzes te maken. Zodat we samen impact maken en actief bijdragen aan een betere wereld. Wees je meer bewust van duurzame initiatieven, dat maakt het leven leuker en makkelijker!

Let’s change the world,

Let’s start with the basics.

De waardering van mausons.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 115 reviews.
Our products will be available soon
+