Mini Cart 0

Your cart is empty.

A new dimension of natural
comfort

Trotse samenwerking

Om een goed ondergoed te kunnen maken is iedere stap tot aan de klant belangrijk. De samenwerking met de producent Lenzing is daarin onze eerste stap. De Oostenrijkse fabrikant van o.a. TENCEL™ Modal is een pionier op het gebied van ecologisch en ethisch verantwoorde textielproductie. De keus om met Lenzing te werken geeft Mausons meteen al sterke wortels in de aarde.

Ervaar onze natuurlijke vezels

De Mausons’ boxer brief wordt gemaakt van TENCEL™ Modal vezels. Deze worden gewonnen uit natuurlijk geteeld beukenhout in speciaal daarvoor beheerde bosgebieden, in Oostenrijk en buurlanden.

Voel de nieuwe dimensie van zachtheid

Met behulp van de Micro technologie zijn de Modal vezels extra zacht en licht. Door deze technologie is TENCEL™ Modal vezel een voorloper op een nieuwe dimensie van voortreffelijke zachtheid en lichtheid.

Milieuvriendelijk

Houtpulp is een belangrijke grondstof voor TENCEL™ Modal. Het pulp-tot-vezel proces in de Lenzing-fabriek biedt enorm veel voordelen zoals: Hernieuwbare energiebronnen uit de pulpfabriek (hierdoor is deze vezel een milieuverantwoordelijke keuze zoals bewezen door het EU Ecolabel), de chloorvrije vezels en de impact op het milieu is veel lager dan de synthetische variant van modaal.

De waardering van mausons.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 115 reviews.
Our products will be available soon
+