Mini Cart 0

Your cart is empty.

Mausons - friendly fashion

Vandaag de dag is er enorm veel mogelijk op het gebied van hoogwaardige kledingproductie. Denk aan zachtere stoffen, goede arbeidsvoorwaarden én minder impact op het milieu. Mausons vindt dat het tijd wordt om daar gebruik van te maken.

Let’s change fashion. Let’s start with the basics

Draag je Mausons, dan draag je bij aan een betere kledingindustrie. Met onze friendly fashion willen we jou inspireren en bewust maken over verduurzaming binnen mode.

Iedere aankoop die je doet, heeft impact

Ben je bewust van de merken waarmee je in zee gaat. Daarmee investeer je in jezelf, maar ook in een leefbare wereld. Voor deze generatie, en de volgenden. En geloof ons: eerlijke kleding zit pas écht lekker!

“Met Mausons wil ik mensen in hun kracht zetten. Niet alleen dankzij de kwaliteit en pasvorm van de kleding, maar ook door hun eigen impact te laten zien. Met iets simpels als de bewuste aanschaf van eco-friendly boxershorts maak je namelijk al verschil in de toekomst voor de wereld. En dat voelt goed.”
– Mauro Wilson, oprichter Mausons.

De ingrediënten van friendly fashion:

  • De oorsprong. Mausons onderbroeken worden gemaakt van beukenhoutpulp. Het productieproces hiervan is het minst belastend voor mens, dier en natuur binnen de huidige kledingindustrie.
  • De productie. Een volledig Europese productie met aantoonbaar goede werkomstandigheden. Aandacht voor product én mens, dus.
  • De consument. De kleding is voor jou, en moet jou een goed gevoel geven. Jouw volledige aankoop is duurzaam. Het wordt zelfs op de fiets bezorgd, met natuurlijk een composteerbare verpakking.

Let’s change fashion. Let’s start with the basics.

Het ontstaan van Mausons

Het merk Mausons is tegelijkertijd geboren met mijn dochter, Nova Lou. Toen zij werd geboren, kwamen er allerlei vragen in mij op over de wereld waarin ik haar laat opgroeien. Hoe geef ik het goede voorbeeld? Hoe maak ik impact om de wereld mooier achter te laten voor haar?”

Het antwoord werd gevonden in duurzaam kledingmerk Mausons. Hierin combineert Mauro zijn Mauro’s positiviteit, interesse en kennis in kleding en behoefte om impact te maken.

Mauro Wilson

Op 9-jarige leeftijd werd Mauro door zijn Angolese ouders alleen op een vliegtuig naar Europa gezet. Hij groeide op in een pleeggezin in Limburg, maar een verblijfsvergunning bleef op zich wachten. Op zijn 18e verjaardag werd hij uiteindelijk verplicht Nederland te verlaten.

Mauro vocht deze beslissing samen met zijn naasten aan, en kreeg daarmee landelijke media-aandacht. Na een intensieve periode kreeg hij uiteindelijk een verblijfsvergunning.

“Die periode was niet makkelijk, toch kijk ik positief terug op wat het mij gebracht heeft: doorzettingsvermogen, wilskracht. Ook in Mausons komt deze mindset terug: ik wil met positiviteit verandering brengen aan de huidige kledingindustrie.

Let’s change fashion. Let’s start with the basics.

De waardering van mausons.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 115 reviews.
Our products will be available soon
+