Mini Cart 0

Your cart is empty.

Mausons is the name
slow fashion is the game

Wij helpen jou om elke dag met een gerust hart te beginnen. Wij strijden voor een verbeterde kledingindustrie terwijl jij je kunt focussen op je persoonlijke doelen. Wetende dat je zelf de broek aan hebt en de toekomst je
toelacht.

Duurzaam kledingmerk

Het is in de hedendaagse kledingindustrie een uitdaging om door de bomen het bos nog te zien. Slechte arbeidsomstandigheden, giftige grondstoffen en een enorm verbruik aan water zijn slechts enkele voorbeelden van de negatieve invloed die kledingmerken uitoefenen op onze wereld. Dat geeft stof tot nadenken.

Moderne kledinglijn

Mausons is in het leven geroepen om een nieuwe standaard te creëren binnen de kledingindustrie. Met de focus op duurzaam ondergoed voor de moderne man laten we de wereld zien wat er vandaag de dag mogelijk is op het gebied van hoogwaardige kledingproductie. Het verschil is niet alleen merkbaar in je ondergoed, maar ook in je hart. En dat is de plek waar revoluties geboren worden.

Wij hebben ons huiswerk gedaan en nemen het voortouw in de strijd tegen fast fashion. We laten door middel van volledige transparantie zien hoe modern herenondergoed ook op een duurzame manier geproduceerd kan worden. Jij als consument kunt deelnemen aan deze fashion-revolutie door bewust te kiezen met welke merken je in zee gaat. Het is niet alleen een investering in jezelf, maar ook in een leefbare wereld. Voor deze generatie en de volgenden.

Mausons is the name and slow fashion is the game.

De waardering van mausons.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 115 reviews.
Our products will be available soon
+