Mini Cart 0

Your cart is empty.

Een stralende toekomst in elke verzending

production - 12/12/2022

Een schitterende transformatie van verpakkingen voor een geweldige beleving! Eerder verstuurde ik onze kleding in composteerbare zakken, die weliswaar milieuvriendelijk waren, maar een belangrijk aspect ontbrak: de uitstraling. Het grootste keerpunt ligt in onze nieuwe verpakkingen, die er stijlvoller en verfijnder uitzien dan ooit tevoren. Deze verandering tilt de hele beleving naar een hoger niveau, zowel voor jou als voor de aarde.

Een stralende toekomst in elke verzending – Mausons introduceert milieuvriendelijke composteerbare verpakkingen

Bij Mausons staan we nooit stil en blijven we streven naar verbetering. Dit streven zie je niet alleen terug in onze veelzijdige collectie, maar ook in onze schitterende nieuwe verpakkingen! Voortaan worden je bestellingen bezorgd in een prachtig vormgegeven doos met een opvallende, vrolijke kleur. Deze verpakkingen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook 100% composteerbaar, wat hen tot een groen alternatief maakt ten opzichte van veelgebruikte verpakkingsmaterialen. Laten we samen de modewereld veranderen!

Een duurzaam perspectief op verzending
Veel online bestellingen komen aan in traditionele kartonnen dozen, en dat is begrijpelijk vanwege hun praktische eigenschappen en bescherming van de inhoud.

Echter, het is tijd om deze gebruikelijke verzendmethode in een nieuw daglicht te zetten. Vaak worden traditionele dozen bedrukt met schadelijke chemische inkt, wat schadelijk is voor het milieu. Bovendien wordt er vaak overvloedig plakband gebruikt dat niet altijd wordt verwijderd voordat de doos wordt gerecycled. Onze nieuwe verpakkingen bieden een milieuvriendelijk alternatief voor deze kwesties.

Composteerbare verpakkingen voor een groenere toekomst
Onze gloednieuwe Mausons verzenddozen zijn 100% composteerbaar, wat betekent dat je ze met een gerust hart bij het groenafval kunt doen. Geen schadelijke inkt, geen overtollig plakband – zelfs de sticker op de doos is composteerbaar. Na slechts 180 dagen is de verpakking volledig afgebroken in de compost, in lijn met onze toewijding aan een milieuvriendelijk alternatief, zoals je van Mausons mag verwachten.

Een verfijnde presentatie
Vroeger verpakten we onze kleding in composteerbare zakken, maar we vonden dat er nog wat ontbrak: een vleugje elegantie. Het grootste verschil met onze nieuwe verpakkingen? Ze stralen elegantie uit, waardoor elke bestelling van Mausons aanvoelt als een waardevol cadeau aan jezelf én aan de planeet.

De inspirerende oorsprong van onze nieuwe verpakkingen
Deze prachtige verzenddozen zijn ontwikkeld door Noissue, een inspirerend Australisch bedrijf. Om duurzame verpakkingen wereldwijd beschikbaar te maken, werken ze samen met fabrikanten en distributiecentra over de hele wereld, wat overbodige luchtreizen voor verpakkingen elimineert. Momenteel worden onze composteerbare doosjes in China geproduceerd, maar als compensatie voor de verzending plant Noissue 12 bomen. Noissue verwacht dat de productie van de composteerbare doosjes binnenkort ook naar Europa wordt uitgebreid.

Een groen geschenk voor onder de kerstboom
Dit is niet zomaar een cadeau voor jezelf of een geliefde, maar ook voor onze planeet. De items van Mausons worden namelijk vervaardigd uit beukenhoutpulp, wat het minst belastende productieproces is voor mens, dier en milieu in de hedendaagse kledingindustrie.

Dit maakt het tot een bijzonder geschenk om onder de kerstboom te leggen. Dankzij de duurzaamheid van onze onderbroeken en T-shirts zullen ze vele jaren meegaan. En als kers op de taart: wanneer je nu milieuvriendelijke mode uit onze winkel bestelt, ontvang je deze in de nieuwe, composteerbare verpakking!

Klik hier om direct naar de friendly fashion shop te gaan.

De waardering van mausons.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 115 reviews.
Our products will be available soon
+